Krämig champinjonfisk

En enkel och snabb fiskrätt som fungerar perfekt till vardags!



Detta behöver du till ca 4 portioner:
600 g vit fiskfilé (t.ex. torsk eller hoki)
3 dl Kelda mild citronsås
1 ½ msk finhackad persilja
2  vitlöksklyftor
200 g färska champinjoner
salt, citronpeppar och smör att steka i

Gör såhär:
Lägg fisken i en ugnsfast form och krydda med salt och citronpeppar (eventuellt kan man pressa lite citronsaft över också).
Blanda citronsås, 1 msk persilja och pressad vitlök i en bunke och häll det sedan över fisken.
Ställ fisken i ugnen på 225 grader i ca 20 minuter eller tills fisken är färdig.
Skölj, rensa och skiva champinjonerna och stek dem på ganska hög värme i en stekpanna med mycket smör och resten av persiljan. Champinjonerna kan man evetuellt krydda med lite salt och vitlökspulver.

Häll champinjonerna över fisken när den är klar och servera det tillsammans med ris eller pressad potatis.