Sandras Pastasallad med fajitakyckling

Hujeda mig vad mätt jag är.
Jag har lyssnat på ABBA på skithög musik, lagat lunch, och ätit lunch.
Det blev Sandras goda fajita-pasta-sallad som fick mätta magen idag. Den är ju så satans god!
Dock är smaken som baken, så ja, några småändringar gjorde jag. Men det smakade ändå minst lika gott!

Har ni inte redan testat den så måste ni göra det nu nu nu. Perfekt i dessa sommardagar!







Detta behöver du till ca fyra portioner
4 kycklingfiléer
Santa Maria Fajita kryddmix
1 dl vatten
fyra portioner kokt penne-pasta
1 finhackad röd lök
4 finhackade soltorkade tomater
2 dl riven parmesanost
1 tsk Persillade-krydda
1-2 msk olivolja
en näve hackad färsk basilika

Gör såhär:
Rensa och skär kycklingfiléerna i små bitar.
Stek dem i smör eller olja så att de får färg.
Häll på en påse fajita-kryddmix och vatten och rör om ordentligt.
Låt kycklingen puttra tills nästan all sås kokat bort eller tills kycklingen är färdig.
Blanda olivolja, persilladekrydda, lök, tomater och basilika. Låt stå och dra sig en stund.
Tillsätt sedan kycklingen och kryddblandningen till pastan och rör om ordentligt.
Riv parmesanosten och blanda ner i pastasalladen.

Voila!

Andra tillbehör som kan passa bra i salladen är:
Fetaost
Ruccola
Oliver
Grillad paprika
Pinjenötter

Receptet kommer ursprungligen från Sandra Karlsson