Görans kyckling

Det här recpetet har jag fått från min mamma. En klar favorit i enligt min familj och alla som har smakat den. Lagom kryddig och frisk tack vare persikorna. Mums mums mums!

400 g kyckling
250 g persika på burk
3 hönsbuljongtärningar (eller 4,5 msk koncentrerad kycklingfond)
1 vitlöksklyfta
1 dl grädde
½ dl mjöl
1 krm kryddpeppar
1 krm vitpeppar
1 krm cayennepeppar
1 krm chilipeppar
1 krm curry
2 krm svartpeppar

Rensa kycklingen och skär den i bitar. Blanda alla kryddor väl med mjöloch vänd ner kycklingen i det. Rör om ordentligt så att kryddblandningen täcker all kyckling. Bryn sedan kycklingen i en stekpanna. Smula över hönsbuljong tärningarna. Späd ut med spadet från persikorna och pressa ned vitlöken. Låt puttra tills kycklingen är färdig. TIllsätt grädden.
Servera med ris och persikorna.